Woning Nieuwerkerken – verkocht

VERKOCHT/Woning

Slaapkamers

4

Bewoonbare oppervlakte

279m²

Grondoppervlakte

510m²

Prijs

VERKOCHT

Beschrijving

Zeer degelijke HOB met garage en prachtig uitzicht!


Deze ruime op te frissen halfopen bebouwing beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal en een grote lichtrijke woonkamer. Achter deze woonkamer is er nog een extra afzonderlijke zitkamer met zicht op de tuin. Aansluitend is er de keuken met achterdeur die toegang geeft naar het terras en de tuin. Als extra troef is de woning volledig onderkelderd.

Op de 1ste verdieping zijn er 4 slaapkamers en een badkamer terug te vinden. Langs de uittrekbare trap kom je op de ruime zolder waar de mogelijkheid bestaat om naar eigen voorkeur in te richten. De woning beschikt over een grote oprit en een garage met sectionale poort. Onder de garage is er nog een werkruimte/stockageruimte

De ligging is perfect. Je kan achteraan de woning genieten van alle rust en je hebt een ruim zicht over de velden. Alle noodzakelijkheden zijn beschikbaar in de buurt. Dit is een zeer grote en  solide (tussenvloeren in beton) woning met enorm veel mogelijkheden!

Meer info of een bezoek inplannen?


Contacteer ons via info@imtek-realestate.be of 0477/38 94 15.

Locatie

Vragen over dit project?

Je wenst meer informatie?

Dit project is reeds verkocht. Blijf je graag op de hoogte van onze toekomstige projecten of ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het ons weten en we helpen jou zo goed mogelijk verder.

IMTEK PROJECTONTWIKKELING BV: BE0747 667 090 / IMTEK VASTGOED BV: BE0747 667 189 / BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 512886 België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV