Specialist in projectontwikkeling en vastgoed

collage-pic-home

Projectontwikkelaar in hart en nieren

Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben als erkend vastgoedmakelaar, groeide bij Stef de liefde voor projectontwikkeling. Hij haalt zijn energie uit het realiseren van nieuwe en duurzame vastgoedprojecten. Deze tekent hij in de beginfase vaak zelf schematisch uit. Zo kan hij elk project met volle overtuiging verder ontwikkelen en uiteindelijk aan de man brengen.

Imtek streeft ernaar om op termijn dé referentie in projectontwikkeling en vastgoed te worden in de ruime regio van Oost-Vlaanderen. Met de juiste kennis, volharding en gedrevenheid maken wij van elke nieuwe uitdaging een geslaagd project.

Via projectontwikkeling willen wij niet alleen een stad opwaarderen maar ook een maximaal comfort en een kwalitatieve afwerking aanbieden. Net om die reden werken wij samen met betrouwbare en ervaren partners die de nodige expertise op zak hebben.

Altijd met een persoonlijke aanpak

Voor Stef is een persoonlijke aanpak met de klant van het allergrootste belang. Zowel bij het ontwikkelen van een nieuw project als bij het verkopen of verhuren van vastgoed. Als centraal aanspreekpunt staat hij erop om elke klant van begin tot eind bij te staan.

Je mag er bij Imtek op rekenen maximaal betrokken te worden in het volledige proces van ontwikkeling en/of verkoop. Een open en transparante communicatie – in beide richtingen – is hierbij de sleutel tot succes.

collage-pics-03

Op zoek naar een vooruitstrevende partner in projectontwikkeling en vastgoed?

Bij Imtek ben je in de beste handen! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakend gesprek of een gratis schatting.

+32 (0)477 38 94 15

Heb je een stuk grond of een pand dat je een andere bestemming wil geven of wil je jouw woning op een snelle en eerlijke manier verkopen in regio Oost-Vlaanderen? En zoek je hiervoor een creatieve partner waarop je “een huis kan bouwen”?

IMTEK PROJECTONTWIKKELING BV: BE0747 667 090 / IMTEK VASTGOED BV: BE0747 667 189 / BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 512886 België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV