Woning Erpe-Mere – verkocht

VERKOCHT/Woning

Slaapkamers

3

Bewoonbare oppervlakte

231 m²

Grondoppervlakte

777 m²

Prijs

VERKOCHT

Beschrijving

Prachtige half open bebouwing in rustige buurt te Erpe-Mere!

Deze woning is in optie.

Deze prachtige halfopen woning is een ideale plek om thuis te komen. Ze is gelegen in een rustige straat in het centrum van Mere.

Op het gelijkvloers verwelkomt een ruime inkomhal u, gevolgd door een praktische berging, een gastentoilet en een kelder. De riante living biedt volop ruimte voor ontspanning en gezelligheid en grenst aan een halfopen, goed uitgeruste keuken.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer met een comfortabel ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel. Bovendien biedt de afgewerkte zolder talloze mogelijkheden voor uitbreiding, extra slaapkamers, badkamer, opslagruimte of creatieve projecten.

Buiten biedt een garage en een ruime tuin volop opslag- en ontspanningsmogelijkheden. Met een perceel van 777 m² heeft u alle ruimte om te genieten van buitenactiviteiten en groen.

Deze woning is niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig dankzij de aanwezigheid van zonnepanelen en een ventilatiesysteem D. De centrale verwarming op mazout via radiatoren zorgt voor aangename warmte in alle seizoenen. Met een indrukwekkende EPC-score van slechts 106 kWh/m² per jaar kunt u genieten van een lage energierekening en een kleine ecologische voetafdruk.

Locatie

Vragen over dit project?

Je wenst meer informatie?

Dit project is reeds verkocht. Blijf je graag op de hoogte van onze toekomstige projecten of ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het ons weten en we helpen jou zo goed mogelijk verder.

IMTEK PROJECTONTWIKKELING BV: BE0747 667 090 / IMTEK VASTGOED BV: BE0747 667 189 / BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 512886 België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV