Woning Haaltert

VERKOCHT/Woning

Slaapkamers

3

Bewoonbare oppervlakte

352m²

Grondoppervlakte

1.293m²

Prijs

VERKOCHT

Beschrijving

VERKOCHT !

Terlicht 133, 9450 Haaltert
Prachtige HOB met garage en zuidgerichte tuin in Haaltert.

 

Deze bijzonder ruime woning met een bewoonbare oppervlakte van 352m² werd gebouwd in 2004 en is gelegen nabij het centrum van Kerksken in de nabijheid van winkels, scholen en openbaar vervoer. Op het gelijkvloers heb je een ruime inkomhal, apart toilet, bureauruimte, grote leefruimte met aparte halfopen keuken die uitgeeft op de veranda en de perfect georiënteerde tuin van 1.293m². Naast de keuken is er ook nog een berging en een garage met plaats voor één grote wagen.

Op de eerste verdieping zijn er drie grote slaapkamers aanwezig en een ruime badkamer met dubbele wastafel, douche en bad. De woning is voorzien van PVC ramen met dubbele beglazing en centrale verwarming op mazout.

De geïsoleerde zolderverdieping biedt vele mogelijkheden en heeft een oppervlakte van 60m². Voor de woning bevindt er zich een zeer ruime oprit waar er parkeermogelijkheid is voor meerdere auto’s.

Deze woning is een absolute topper voor grote gezinnen of mensen die van ruimte houden!

Voor meer info of de bouwvoorschriften contacteer ons kantoor!

Locatie

Vragen over dit project?

Je wenst meer informatie?

Dit project is reeds verkocht. Blijf je graag op de hoogte van onze toekomstige projecten of ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het ons weten en we helpen jou zo goed mogelijk verder.

IMTEK PROJECTONTWIKKELING BV: BE0747 667 090 / IMTEK VASTGOED BV: BE0747 667 189 / BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 512886 België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV