Woning Haaltert – verkocht

VERKOCHT/Woning

Slaapkamers

3

Bewoonbare oppervlakte

121m²

Grondoppervlakte

531m²

Prijs

VERKOCHT

Beschrijving

Prachtig gerenoveerde woning te Haaltert


Rustig gelegen treffen we deze woning aan op een perceel van 5a31ca. De woning werd zopas onderworpen aan een grondige renovatie, waarbij zo goed als alles vernieuwd werd.

Op het gelijkvloers vind je een inkomhal met gastentoilet, bergruimte, living, open keuken en een eetruimte met prachtig zicht op de tuin. De tuin is bereikbaar via een groot schuifraam.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een ruime badkamer met bad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Er is nog een uitschuifbare trap naar de zolder. Deze kan gebruikt worden als opslagplaats.

Troeven zijn een geïsoleerd plat en hellend dak, nieuwe sanitaire leidingen, totaal vernieuwde elektriciteit met conforme keuring en een prachtige tuin. De woning wordt in zijn volledige afwerking verkocht. 

Deze woning is verkocht.

Locatie

Vragen over dit project?

Je wenst meer informatie?

Dit project is reeds verkocht. Blijf je graag op de hoogte van onze toekomstige projecten of ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het ons weten en we helpen jou zo goed mogelijk verder.

IMTEK PROJECTONTWIKKELING BV: BE0747 667 090 / IMTEK VASTGOED BV: BE0747 667 189 / BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 512886 België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV