Woning Haaltert – verhuurd

VERHUURD/Woning

Slaapkamers

3

Bewoonbare oppervlakte

147 m²

Grondoppervlakte

400m²

Prijs

VERHUURD

Beschrijving

Prachtig gerenoveerde woning te Haaltert!

Op een strategische locatie treffen we deze woning aan op een perceel van 4a00ca. De woning werd zopas onderworpen aan een grondige renovatie, waarbij zo goed als alles vernieuwd werd.

Op het gelijkvloers vind je een inkomhal met gastentoilet, bergruimte, living met open keuken en een eetruimte. De tuin is bereikbaar via een groot schuifraam.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers waarvan twee zeer ruime kamers. Daarnaast is er nog een berging en een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Ook beschikt deze woning over een ruim terras en een verzorgde tuin!
Er zijn achteraan het perceel twee autostaanplaatsen voorzien. Troeven zijn een geïsoleerd hellend dak, nieuwe sanitaire leidingen, totaal vernieuwde elektriciteit met conforme keuring, de volledige woning is voorzien van vloerverwarming en er zijn 10 zonnepanelen aanwezig. De woning wordt in zijn volledige afwerking verhuurd.

Dit appartement is verhuurd.

Locatie

Vragen over dit project?

Je wenst meer informatie?

Dit project is reeds verhuurd. Blijf je graag op de hoogte van onze toekomstige projecten of ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het ons weten en we helpen jou zo goed mogelijk verder.

IMTEK PROJECTONTWIKKELING BV: BE0747 667 090 / IMTEK VASTGOED BV: BE0747 667 189 / BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 512886 België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV