Residentie Leuvestraat

Appartement/VERKOCHT

Slaapkamers

2

Bewoonbare oppervlakte

89 m² tot 112 m²

Garage

VERKOCHT

Prijs

VERKOCHT

Beschrijving

Residentie te Leuvestraat 18-20, 9320 Erembodegem

 

Deze prachtige residentie is gelegen in de Leuvestraat (nr. 18 & 20) te Erembodegem. Dit modern nieuwbouwproject telt 5 appartementen. Er wordt veel aandacht besteed aan het comfort, de kwaliteit, de energiezuinigheid en de aanwezigheid van voldoende parkeerruimte.

Alle appartementen beschikken over een zongericht terras en worden hoogwaardig afgewerkt met eigen keuzemogelijkheden (voor vloeren, keuken, badkamer, …).
Volgende afwerkingen zijn reeds voorzien: vloerverwarming via warmtepomp, ventilatie C+, aluminium raamprofielen, akoestisch comfort, ….
Het E-peil van de appartementen is +/- 30.

Het gezellige Erembodegem biedt je op wandelafstand de meest noodzakelijke winkels en openbaar vervoer. Op 200m van het project vind je het jaagpad langs de Dender, waar het heerlijk ontspannen is. De Dender is gelegen achteraan het project.
Bovendien bevind je je dichtbij het centrum van Aalst en is er een zeer vlotte verbinding met Brussel, Gent en Antwerpen (E40-E17)

De verkoop geschiedt volgens gesplitst stelsel (grond/constructie), dit biedt jou als koper een maximaal voordeel. Verkoop volgens de wet Breyne is een absolute bescherming voor de koper.

Locatie

Fotogalerij

Vragen over dit project?

Je wenst meer informatie?

Dit project is reeds verkocht. Blijf je graag op de hoogte van onze toekomstige projecten of ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het ons weten en we helpen jou zo goed mogelijk verder.

IMTEK PROJECTONTWIKKELING BV: BE0747 667 090 / IMTEK VASTGOED BV: BE0747 667 189 / BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 512886 België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV