Nieuwbouwappartement Erpe-Mere (gelijkvloers) – verhuurd

Appartement/VERHUURD

Slaapkamers

2

Bewoonbare oppervlakte

110m²

Garage

Ja

Prijs

VERHUURD

Beschrijving

Prachtig gelijkvloers appartement met tuin!

Dit nieuwbouwappartement in Erpe-Mere bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping. Via de inkomdeur bereik je de inkomhal met toegang tot de de zeer ruime leefruimte met een open geïnstalleerde keuken met kookeiland (vaatwasmachine, spoelbak, dampkap, kookplaat, oven, microgolf). Naast de leefruimte bevindt er zich een grote berging.

Het appartement beschikt tevens over twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Naast de badkamer bevindt er zich een apart toilet. Aansluitend aan de leefruimte vind je een zeer groot terras met een tuin (deze wordt aangelegd in kunstgras). In de huurprijs is een garage inbegrepen. Dit is een ideaal appartement voor wie op zoek is naar een ruim, modern en lichtrijk appartement! Dit appartement is zeer luxueus afgewerkt met onder andere vloerverwarming en zonnepanelen.

EPB in opmaak.

REEDS VERHUURD

Meer info?
info@imtek-realestate.be of 0477/38 94 15

Locatie

Vragen over dit project?

Je wenst meer informatie?

Dit project is reeds verhuurd. Blijf je graag op de hoogte van onze toekomstige projecten of ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het ons weten en we helpen jou zo goed mogelijk verder.

IMTEK PROJECTONTWIKKELING BV: BE0747 667 090 / IMTEK VASTGOED BV: BE0747 667 189 / BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 512886 België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV