Appartement Erembodegem – verhuurd

Appartement/Staanplaats/VERHUURD

Slaapkamers

2

Bewoonbare oppervlakte

104m²

Staanplaats

1

Prijs

VERHUURD

Beschrijving

Energiezuinig nieuwbouwappartement met twee slaapkamers!


Dit energiezuinig nieuwbouwappartement (104 m²) bevindt zich op de eerste verdieping van een kleine residentie. Het appartement is strategisch gelegen dichtbij de grote invalswegen en het centrum van Erembodegem. Het gebouw beschikt over een lift, een algemene afvalberging en een fietsenstalling in de doorrit naar de parkeerplaats. 

Het appartement zelf heeft een inkomhal met toilet, een ruime leefruimte met zicht op het grote terras, een zeer grote open geïnstalleerde keuken met eiland en aansluitend een ruime berging met de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Daarnaast zijn er twee slaapkamers en een badkamer met dubbele lavabo, opbergkast en inloopdouche. Het zuidwestgerichte zonneterras (15 m²) is toegankelijk via het grote schuifraam in de leefruimte. Het appartement is voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp wat resulteert in een zeer gunstige EPC-score van: 18kWh/m² per jaar!

In de huurprijs is er eveneens een autostaanplaats inbegrepen. 

Huurprijs: €895/maand + €80/maand gemeenschappelijke lasten.


Dit appartement is verhuurd.

Locatie

Vragen over dit project?

Je wenst meer informatie?

Dit project is reeds verhuurd. Blijf je graag op de hoogte van onze toekomstige projecten of ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het ons weten en we helpen jou zo goed mogelijk verder.

IMTEK PROJECTONTWIKKELING BV: BE0747 667 090 / IMTEK VASTGOED BV: BE0747 667 189 / BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 512886 België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV