Appartement Nieuwerkerken – verhuurd

Appartement/VERHUURD

Slaapkamers

3

Bewoonbare oppervlakte

127 m²

Garage

1

Prijs

VERHUURD

Beschrijving

Nieuwbouw duplex appartement in het centrum van Nieuwerkerken!

Het appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping. Het appartement werd uitgerust met duurzame materialen. Naast een inkomhal met gastentoilet beschikt de eerste verdieping tevens over een ruime leefruimte, een mooi uitgeruste keuken ( dampkap, kookplaat, koelkast, oven, vaatwasmachine en spoelbak), een berging, een douchekamer en een slaapkamer. Aansluitend met de leefruimte en slaapkamer bevindt zich het terras. Op de tweede verdieping beschikt het appartement over 2 kinderkamers, een toilet, een bureauruimte en een badkamer (met enkele wastafel en ligbad). Tevens is er een garage inbegrepen in de huurprijs evenals de staanplaats voor deze garage. Dit appartement beschikt daarnaast ook over een zeer goede EPC-score (A) 86 kWh/(m2jaar). Dit appartement is verhuurd.

Locatie

Vragen over dit project?

Je wenst meer informatie?

Dit project is reeds verhuurd. Blijf je graag op de hoogte van onze toekomstige projecten of ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het ons weten en we helpen jou zo goed mogelijk verder.

IMTEK PROJECTONTWIKKELING BV: BE0747 667 090 / IMTEK VASTGOED BV: BE0747 667 189 / BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 512886 België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV