Appartement Erembodegem – verhuurd

Appartement/Staanplaats/VERHUURD

Slaapkamers

2

Bewoonbare oppervlakte

112m²

Staanplaats

1

Prijs

VERHUURD

Beschrijving

Prachtig nieuwbouwappartement in Erembodegem!


Ideaal gelegen nieuwbouwappartement met groot zuidwestgericht terras op de gelijkvloerse verdieping. Dit appartement beschikt over een lichtrijke leefruimte met een open geïnstalleerde keuken (kookplaat, koelkast, dampkap, combi-oven en dubbele spoelbak). Aanpalend aan de keuken vind je een ruime berging. 

Daarnaast bestaat het appartement uit een inkomhal, twee slaapkamers, een toilet en een badkamer (enkele wastafel, bad en douche). 

Het appartement wordt verwarmd via een warmtepomp, gekoppeld aan vloerverwarming. Ook beschikt het appartement over zonnepanelen, wat maakt dat het appartement uiterst energiezuinig is. Achter het gebouw vind je de autostaanplaats terug die bij het appartement hoort en inbegrepen is in de huurprijs! Er is ook een gemeenschappelijke afvalberging en tuin. Een fietsbeugel is voorzien en de mogelijkheid om een laadpaal te installeren.

Het appartement ligt in het centrum op wandelafstand van bus- en treinhalte.

Dit pand kenmerkt zich door zijn duurzaamheid en het gebruik van kwalitatieve materialen & toestellen.

EP- bouw in aanvraag.

Het appartement is reeds verhuurd.

Locatie

Vragen over dit project?

Je wenst meer informatie?

Dit project is reeds verhuurd. Blijf je graag op de hoogte van onze toekomstige projecten of ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het ons weten en we helpen jou zo goed mogelijk verder.

IMTEK PROJECTONTWIKKELING BV: BE0747 667 090 / IMTEK VASTGOED BV: BE0747 667 189 / BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 512886 België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV