Appartement Erembodegem – verhuurd

Appartement/Staanplaats/VERHUURD

Slaapkamers

2

Bewoonbare oppervlakte

97m²

Staanplaats

1

Prijs

IN OPTIE

Beschrijving

Energiezuinig nieuwbouwappartement met twee slaapkamers!


Dit prachtig energiezuinig appartement is strategisch gelegen dichtbij de grote invalswegen en het centrum van Erembodegem. Toch kom je hier thuis in het groen (jaagpad/dender) en de rust. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping in een gebouw met lift en omvat een inkomhal met toilet, een ruime leefruimte met zicht op het grote zuidgerichte terras, een open geïnstalleerde keuken met eiland en aansluitend een berging met de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Daarnaast zijn er twee slaapkamers en een badkamer met dubbele lavabo, opbergkast en inloopdouche. Het zuidwestgerichte zonneterras (12,50 m²) is toegankelijk via de grote raampartij in de leefruimte. Het appartement is voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp wat resulteert in een zeer gunstige EPC-score van: 21kWh/m² jaar.

In de huurprijs is er eveneens een autostaanplaats inbegrepen. In de residentie is er een aparte fietsenberging in de doorrit en een afvalberging op het gelijkvloers. 

Dit appartement staat momenteel in optie.

Locatie

Vragen over dit project?

Je wenst meer informatie?

Dit project is reeds verhuurd. Blijf je graag op de hoogte van onze toekomstige projecten of ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het ons weten en we helpen jou zo goed mogelijk verder.

IMTEK PROJECTONTWIKKELING BV: BE0747 667 090 / IMTEK VASTGOED BV: BE0747 667 189 / BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 512886 België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV