Appartement Aalst – verkocht

VERKOCHT/Woning

Slaapkamers

2

Bewoonbare oppervlakte

90 m²

Grondoppervlakte

Prijs

VERKOCHT

Beschrijving

Tweeslaapkamer appartement te koop in Aalst

 

Mooi appartement met twee slaapkamers nabij het stadscentrum.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over een apart gastentoilet, een gezellige leefruimte met zeer veel lichtinval en aansluitend een halfopen keuken. Er is ook een berging met aansluiting voor wasmachine/droogkast aanwezig, een badkamer, twee slaapkamers en een aangenaam terras met zonnige oriëntatie!

Het gebouw beschikt over een lift en werd gebouwd in 2005. Het appartement is zeer energiezuinig (85 kWh/m² jaar). Daarnaast is er een autostaanplaats, die zich achter het gebouw bevindt, inbegrepen in de prijs.

Ben je op zoek naar een instapklaar en betaalbaar appartement in het centrum, doch in een rustige buurt? Dan is dit appartement zeker iets voor jou!

Contacteer ons voor meer info of een bezoek.
info@imtek-realestate.be of 0477/38 94 15.

Locatie

Vragen over dit project?

Je wenst meer informatie?

Dit project is reeds verkocht. Blijf je graag op de hoogte van onze toekomstige projecten of ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het ons weten en we helpen jou zo goed mogelijk verder.

IMTEK PROJECTONTWIKKELING BV: BE0747 667 090 / IMTEK VASTGOED BV: BE0747 667 189 / BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 512886 België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV