Appartement Aalst – verhuurd

Appartement/VERHUURD

Slaapkamers

2

Bewoonbare oppervlakte

92 m²

Garage

2 ondergrondse staanplaatsen (optioneel)

Prijs

VERHUURD

Beschrijving

Tweeslaapkamer appartement te huur in Aalst

 

Modern appartement met twee slaapkamers nabij het centrum van Aalst.

Het appartement bestaat onder andere uit een inkomhal, berging-vestiaire, nachthal, aparte WC en een extra berging. De leefruimte is ruim en gezellig terwijl de keuken volledig ingericht is. De badkamer beschikt over zowel een bad als een douche. Verder is er ook een ruim terras aan de voorzijde met zonnige oriëntatie (zuidelijk gericht).

Alles werd zeer goed onderhouden en ziet er daardoor nog als nieuw uit. Er is geschilderd en ook verlichting en gordijnen zijn aanwezig.

Het appartement is zeer energiezuinig (81 kWh/m² jaar). Het gebouw, dat werd gebouwd in 2008, heeft een zeer goede mobiscore. Het centrum van Aalst is makkelijk te bereiken en op wandelafstand vind je naast een supermarkt (Carrefour Express) ook een lokale beenhouwer, bakker, diverse restaurants en een busstation. Ook met de auto heb je een zeer vlotte verbinding naar de autostrade. Daarnaast zijn er optioneel 2 ondergrondse staanplaatsen inclusief berging beschikbaar voor 60 € per maand per staanplaats.

Ben je op zoek naar een volledig instapklaar en betaalbaar appartement in het centrum, doch in een rustige buurt? Dan is dit appartement zeker iets voor jou!

Locatie

Vragen over dit project?

Je wenst meer informatie?

Dit project is reeds verhuurd. Blijf je graag op de hoogte van onze toekomstige projecten of ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het ons weten en we helpen jou zo goed mogelijk verder.

IMTEK PROJECTONTWIKKELING BV: BE0747 667 090 / IMTEK VASTGOED BV: BE0747 667 189 / BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 512886 België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV