Renovatieproject Erpe-Mere

VERKOCHT / Woning

Woningen

1

Appartementen

0

Gemeente

9420 Erpe-Mere

Prijs

VERKOCHT

Beschrijving

VERKOCHT !

 

Renovatieproject Topmolenstraat 25, 9420 Erpe-Mere

 

Deze rustig gelegen woning met achteraan een panoramisch zicht op het groen bevindt zich in de Topmolenstraat te Erpe-Mere.  De woning van meer dan 200m² bewoonbare oppervlakte ondergaat momenteel een totaalrenovatie, waarbij zo goed als alles wordt vernieuwd. De woning wordt gerenoveerd met hoogwaardige materialen. Zo wordt er gekozen voor een hoogwaardige keuken met geïntegreerde eettafel twv. 25.000,00€ en een badkamer twv. 10.000,00€ (beiden te zien op de foto’s).

De woning wordt verder afgewerkt met vloerverwarming, een warmtepomp, aluminium buitenschrijnwerk, parket in de leefruimte en slaapkamers. Kortom alles wordt tot in het kleinste detail perfect.  Na de verbouwing zal de woning op het gelijkvloers bestaan uit een inkomhal, een toilet, een berging, een ruime leefruimte met eetplaats en een grote open keuken. In de hele renovatie staat licht en ruimte centraal. Een groot schuifraam zal toegang geven tot het mooi aangelegde terras en de perfect georiënteerde tuin (oriëntatie zuid-west) met prachtige vergezichten.

Voor de woning zal er zich een autostaanplaats bevinden. De woning beschikt eveneens over een ruime (droge) kelder van 27m², ideaal als opbergruimte.  Op de eerste verdieping worden er 3 grote slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met dubbele wastafel, ligbad en een grote inloop-/regendouche gecreëerd. De zolderverdieping zal bereikbaar zijn via vaste trap en beschikken over een grote polyvalente ruimte. Deze ruimte kan dienen als master bedroom van maar liefst 27m² of als hobbyruimte.

Locatie

Vragen over dit project?

Je wenst meer informatie?

Dit project is reeds verkocht. Blijf je graag op de hoogte van onze toekomstige projecten of ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het ons weten en we helpen jou zo goed mogelijk verder.

IMTEK PROJECTONTWIKKELING BV: BE0747 667 090 / IMTEK VASTGOED BV: BE0747 667 189 / BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 512886 België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV